LED nogometna Arena svjetlo

LED nogometna Arena svjetlo

LED nogometnim stadionom svjetlo. Najsjajnija LED svjetla u svijet. Nagrada precizan optički sustav rasvjete, 95% visoke učinkovitosti. Vodootporno IP66, pogodna za interijere i eksterijere. Okoliša stepenj zaštite, nema UV/Hg i štetnih tvari

Product Details

LED nogometna Arena svjetlo


Specifikacije


led soccer arena light specifications

Imamo razne LED rasvjete pogodan za različite Arene zahtjev, kao veličina, visina, tip i stil, trava, iskustvo igračima i publici itd.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3LED svjetla za nogomet, da li poplava svjetla ili visoke uvale su ekonomičan način da se postigne optimalna rasvjeta • korisni programi i održavanje troškova tijekom vremena kad. Budući da su svjetla na kad god nogometno igralište je otvoren, ima smisla koristiti žarulje koje traju dugo. LED rasvjeta je nisko Watt rješenje koje pruža vrhunsku rasvjetu i troškovno učinkovit način za smanjenje komunalnih troškova.


Nogomet se razlikuju u veličini; srednju školu, na fakultet, rekreacijske i stadion sjedećih, sve nogomet zahtijeva uniformi jačina svjetlosti iz svjetla koje ne stvaraju odsjaj ili vrućih točaka na terenu. Također, iako je igrao u prizemlju, lopta može biti podigla visoko u zraku mnogo puta kroz igru. Provjerite da li imate najbolji LED rasvjeta nogomet uhvatiti svaku predstavu!


Odsjaj je loša i može utjecati na užitak u igri. Blještanje za nogometaša i navijača od svjetla tako da su iz liniji igrača i gledatelja.Naš proizvod za teretanu rasvjeta rješenjeIMG_5885.jpg720w.jpg
LED teniski teren svjetlo prednosti:

(a). visoko čistog aluminija reflektora i vruće sustav;

(b). visoke snage LED rasvjete, visoko effection uvesti konstantnu struju;

(C). prošli smo ISO, i strogu kontrolu kvalitete grupe;

(D). dugo jamstvo: 3 godine;

(E). ušteda energije;

(F). najveća snaga vodio rasvjete u led industrije;

(G). rasvjeta učinkovitosti: do 170 lm/w.Hot Tags: LED nogomet Arena svjetlo, nogomet svjetlo, svjetlo areni

Upit

Srodni proizvodi